Folkets Hus och Parker – direktsänt operabio

Folkets Hus och Parker

Folkets Hus och Parker
Folkets Hus och Parker direktsänt operabio

Folkets Hus och Parker – direktsänt operabio

balett- film- opera och teater till 180 biografer i Sverige

På en biograf ansluten till FHP – Folkets Hus och Parker, kan du uppleva opera från Metropolitan Opera i New York, men också från Kungliga Operan i Stockholm. Det har också gått att se opera från Dalhalla och GöteborgsOperan.

Balett kan du uppleva från berömda Bolshoi i Moskva och teater från National Theatre i London.

Den 25 februari kan du uppleva Antonin Dvoraks populära opera Rusalka med Kristine Opolais i titelpartiet och vår egen Katarina Dalayman som den främmande prinsessan.

Under mars månad kan du uppleva dels en repris av Giuseppe Verdis La Traviata  (11.3) och senare i månaden sänds W A Mozart´s Idomeneo för första gången som operabio. (25.3)

Säsongen 2016-17 avslutas med Pjotr Tjajkovskijs Eugen Onegin 22 april och Richard Strauss Rosenkavaljeren sänds 13 maj.

Tänk också på att du ibland kan se repriser på tidigare föreställning för det mesta i anslutning till den direktsändna föreställningen till exempel dagen efter eller liknande.

En del mycket populära föreställningar till exempel Nabucco med Plácido Domingo i titelpartiet kan du återuppleva flera månader efter den direktsändna föreställningen Kolla med FHP:s hemsida eller direkt med den biografen som du brukar gå till.

Läs mer om programinslag här

Läs mer om Metropolitan Operabio säsongen 2016-17 här

Läs mer om säsongen 2017-18 här

 

Related posts

Kommentera