Annonsera på Operalogg.com 2024

Annonsera på Operalogg.com 2021
79 / 100

Dags att annonsera på Operalogg.com.Nu har det snart gått två år med endast ett operabesök och det har inte blivit särskilt många upplevelser att skriva om.Visserligen har jag sett ett flertal streamade föreställningar, men om sanningen skall fram känner jag mig inte särskilt inspirerad eller motiverad att skriva om streamade föreställningar. 

Annonsera på Operalogg.com 2024

Tidigare har jag kunnat räkna med  att sälja annonser men dessa har mer eller mindre nästan upphört och det är svårt att sälja annonser på Operalogg med undantag för en handfull varje sommar.

De två senaste åren har det inte varit möjligt att sälja annonser av lätt förklarliga skäl.

ANNONSERA PÅ OPERALOGG

Om intresse finns för att annonsera finns det möjlighet  att själv bestämma vad man önskar betala för annonsen. I alla fall under en övergångstid.

ARTISTANNONS

Om du till exempel är operasångare eller annan kreatör  finns  det möjlighet att lägga upp en egen artistannons.

Om det  finns en text på Operalogg kan du välja att använda den eller så väljer du en egen text. Tänk på att skicka med en  bild som du själv väljer. Operalogg.com är momsregistrerad!

PRIS

Pris blir vi överens om efter mejlkontakt till [email protected]

UPPDATERA OCH FÖRBÄTTRA OPERALOGG

Under tiden eller fram till dess vardagen återgår till det normala lägger jag ner min energi på att uppdatera och förbättra Operalogg genom att till exempel byta bilder och anpassa enligt senaste SEO-tips från RankMath.

DIN HJÄLP

Nu skulle jag uppskatta om du vill ta dig tid och skriva och berätta vad  som är bra och vad som kan bli bättre med Operalogg.

Skicka tips och idéer  till till min e-post:[email protected] skriv direkt på Operalogg på Facebook.

Välkommen med dina synpunkter!

GILLA

Om du gillar vad jag skriver kan du stödja mig dels genom att klicka på Gilla-knappen på Facebook dels använda Swish och Swisha valfritt belopp till 070 – 391 88 53.

Läs mer