Annonsera på Operalogg – prislista

Operalogg

Annonsera på Operalogg – prislista

Om du önskar skriva om dig själv under Sångarporträtt kan du antingen skriva en egen text och välja egen bild eller använda/komplettera den text om dig som redan finns på Operalogg. Under en övergångstid kan du själv bestämma priset för att annonsera med utgångspunkt från vad det är värt för dig och din sångarkarriär!

Operahus, operasällskap, operakonserter  och musikaler

Annonsera här om din organisation/företag är inriktat mot opera – musikal, konserter eller teater som finns beskrivet här på bloggen  tveka inte att ta kontakt!

Bloggen uppdateras nästan dagligen. Läsarkretsen är främst opera- musikal-intresserade och konsertbesökare i Sverige, Danmark och Norge med tonvikt på storstadsområdena Malmö/Köpenhamn/Göteborg/Stockholm/Oslo och Umeå.

Statistik över antal besökare och Page Vieuws lämnas på begäran.

Bild i önskad storlek tillhandahålles av beställaren eller hämtas från er hemsida. Prisexempel: bild 300*250,som sitter uppe en vecka 925 kr, 1800 kr för två veckor,2400 kr för tre veckor och 3000 kr för fyra veckor. Andra placeringar kan diskuteras!

Annonser som skall sitta uppe under längre tider erhåller rabatt enligt överenskommelse.

Operalogg.com hette tidigare Mogens Operasidor.se/com och har sedan starten 2005 haft mer än två miljoner besökare.

Är du intresserad av att annonsera här, mejla till  info@operalogg.com  eller ring 070-391 88 53

Under 2018 är det möjligt att du som annonsör själv väljer vad du vill betala för annonsen med utgångspunkt från värdet för dig som annonsör.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.