Digital operakväll med Skånska operan 10 juli

Digitaloperakväll med Skånska Operan

Digital operakväll med Skånska operan 10 juli

Nu kan vi glädjande berätta att Skånska Operan i år kommer att göra en digital operaväll.

Skånska Operan himmavid 10 juli kl 19

En digital operakväll den 10 juli kl 19.00. Medverkar gör 10 sångare och 7 musiker. (De som skulle medverkat i sommarens uppsättning av Trollflöjten). Programledare är producent Åsa Jensen och regissör Ola Hörling. Vi kommer även att åka ut på roadtrip i Skåne och besöka våra spelplatser, som berättar om hur sommaren ser ut hos dem, så utflyktstips utlovas.

De medverkande artisterna har antingen spelat in ett inslag från sitt hem eller medverkar på plats i studio i Malmö. Bäckaskog slott kommer att anordna ett speciellt paket där man kan boka boende, mat och kolla på konserten, kanske fler hotell i Skåne är sugna att nappa på denna idé.

Detta är en möjlighet för de medverkande sångarna, musikerna och arrangörerna att nå ut till en stor och sugen operapublik under en fantastisk kväll. Vi på Skånska Operan ville fortsätta vår verksamhet i år på något vis och detta kommer att bli en högkvalitativ, kul och annorlunda operakväll helt i linje med vår verksamhet och grundidé om opera till folket.

Donationsbiljetter

Konserten kommer att vara gratis att se på men vi kommer att sälja donationsbiljetter för de som kan tänkas betala och det kommer att kunna gå att swisha in betalning till artisterna under konsertens gång och efteråt. Intäkterna går oavkortat till de medverkande som tyvärr blev av med sina tänkta jobb hos oss i sommar.