Folkoperan startar Klubb26 för unga och studenter

Folkoperan startar Klubb26 för unga och studenter Folkoperan startar Klubb26 för unga och studenter

Folkoperan startar Klubb26 för unga och studenter

Folkoperans nya satsning är Klubb26, en klubb för kulturintresserade till och med 26 år och studenter. Syftet är att erbjuda kultur till ett lägre pris och ge unga en inblick i operans värld.

Klubb26 är namnet på den nya klubb som vänder sig till unga till och med 26 år och studenter. Folkoperan erbjuder halva priset alla dagar och sista-minuten-pris för 50 kr. Medlemmarna får även andra erbjudanden som till exempel backstagevisningar, förhandsvisningar, fritt program, gratis dricka, fribiljett vid värvning av ny medlem.

Unga och studerande ska få uppleva opera även om plånboken inte är så tjock. Vi är folkets operahus och Klubb26 är en väg att gå för att sprida opera även till yngre besökare, säger Folkoperans kommunikationschef Elenor Wolgers.

Hur går det till?

Folkoperan skickar några gånger per säsong ut klubbförmåner via Instagram och SMS till dig som är mellan 18 och 26 år eller student. Dessa kommer med god framförhållning eller sista minuten. Du bokar din biljett via vår hemsida, telefonbokning eller i biljettkassan på Folkoperan. Uppge kampanjkoden som anges i SMS:et eller på Instagram. Vid köp i biljettkassan ska du visa legitimation/mecenatkort samt även på begäran på föreställningskvällen. Du kan enkelt när som helst säga upp dig från utskicken.

Vilka är vi?

Folkoperan är ett litet operahus för alla kulturintresserade. Vi vill engagera en bred publik, genom att utgå från berättelser i vår tid. Vi erbjuder en upplevelse utöver det vanliga, t ex genom att låta opera möta andra konstformer som teater, dans eller nycirkus. Vi drivs av lusten att skapa orädd opera som tänder nya tankar hos dig. Vill du vara med på vår resa? Anmäl dig till Klubb26!

Anmälan till Klubb26 sker via sms till 0737-07 70 70 eller @Klubb_26 på Instagram.