GöteborgsOperan ställer in våren 2020

GöteborgsOperan ställer in våren 2020

Vårens föreställningar är inställda. Detta gäller samtliga föreställningar under perioden 12 mars–13 juni.

GöteborgsOperan ställer in våren 2020

Med anledning av restriktionerna kring det nya corona-viruset covid-19 har GöteborgsOperans styrelse och vd beslutat att ställa in samtliga föreställningar och publika aktiviteter i våra hus resten av säsongen 2019/2020. Beslutet gäller Stora scenen, Lilla scenen, i foajén, på Skövdescenen samt på turné i Västra Götaland.Vi följer utvecklingen och uppdaterar informationen på den här sidan.Bakgrunden till beslutet är regeringens förbud den 11 mars mot allmänna sammankomster med fler än 500 personer – den 29 mars ändrat till 50 personer – och Västra Götalandsregionens starka rekommendation att ställa in samtliga föreställningar fr.o.m. den 12 mars.GöteborgsOperans biljettkassa och lunchrestaurang håller tills vidare öppet, med begränsade öppettider.

Du som har köpt biljett till en nu inställd föreställning kommer att bli kontaktad av oss (oftast via e-post) för ombokning. Vi på GöteborgsOperan arbetar intensivt för att kontakta all berörd publik och ber om ert tålamod och förståelse.

Har du fler frågor utöver de som besvaras här, är du välkommen att kontakta oss på biljetter@opera.se eller 031-13 13 00.

I väntan på att vi kan välkomna dig tillbaka in i våra salonger vill vi tipsa om HemmaOperan: När du inte kan ta dig till oss kommer vi till dig – med underhållning, tröst och digitala föreställningar.

När denna tid är över slår vi åter upp dörrarna på vid gavel och är mer än redo att fylla ditt liv med scenkonst igen – live.

Mer att läsa