Hjälp mig att göra Operalogg bättre

Hjälp mig att göra Operalogg bättre

Nu börjar musikal- och operasäsongen! GöteborgsOperan, Kungliga Operan  och Folkoperan var först och i helgen är det säsongsöppning på Malmö Opera och på lördag följer Den Kongelige Opera efter. GöteborgsOperan har premiär på musikalen Oliver och sedan följer Wermland Opera och NorrlandsOperan strax efter.

Hjälp mig att göra Operalogg bättre

Det ger mig ett stort nöje att resa runt i Sverige och Danmark och få uppleva möjligheten att uppleva kända och okända verk och lyssna till utmärkta sångare, både helt nya förmågor, men också etablerade och kända sångare.

Avigsidan är att det börjar bli dyrt med hotellövernattningar resekostnader och övriga kostnader. Dessutom tillkommer fasta kostnader för webbhotell,internetuppkoppling och dator.

Tidigare har jag kunnat räkna med annonsintäkter men dessa har mer eller mindre nästan upphört och det är svårt att sälja  annonser på Operalogg med undantag för en handfull varje sommar.

Det är glädjande att jag trots allt alltid har mer än trehundra läsare om dagen och snart 1 000 följare på min Facebook-sida med samma namn.

Det blir säkert lättare att sälja annonser om antalet besökare ökade, även om det är en förhoppning.

Om intresse finns för att annonsera finns det möjlighet  att själv bestämma vad man önskar betala för annonsen. I alla fall under en övergångstid.

Nu skulle jag uppskatta om du vill ta dig tid och skriva och berätta vad  som kan bli bättre med Operalogg och gärna också vad som är bra.

Du kan skriva till min e-post: info@operalogg.com, Messenger eller via Facebook. Välkommen med dina synpunkter!

Läs mer