Inbjudan och välkommen till min blogg Operalogg!

Operaskola för nybörjare - del II

 

Inbjudan och välkommen till min blogg Operalogg!

Nu kan jag, när jag har fått ordning på bloggen, genom att överföra allt material från Mogens Operasidor till Operalogg.com,  erbjuda några av mina operavänner att blogga om sina operaupplevelser här på Operalogg.com! Dessutom har jag  sedan årsskiftet 2016/17  fått ett helt nytt tema och nu återstår egentligen bara beslutet att flytta siten till en annan leverantör, men det är ett beslut som ligger i framtiden.

Om du är intresserad att medverka med inlägg med anknytning till operans underbara värld kan du nu göra så och det gör du genom att skicka ett mejl till min e-postadress: info@operalogg.com eller kontaktar mig via meddelande på Facebook så återkommer jag för en diskussion om hur det hela skall gå till.

Du kan också, vilket särskilt uppskattas, trycka på Gilla-knappen på Operalogg.com eller via Operalogg på Facebook. Det är en viktig insats eftersom ju fler som gillare jag får desto mer ökar intresset för sidan. Det är, som det numera heter ett  viktigt incitament för att motivera mina fortsatta insatser på Operalogg!

Visserligen erbjuder sig Facebook att ordna nya gillare, mellan 2-9 per dag, för mindre än femtio kronor per dag, men det är jag varken intresserad av.  Dessutom har jag inte råd heller!

Välkommen både som gillare,  läsare och medverkande!

Related posts