Nyårsfirande på Malmö Opera 2017

Nyårsfirande på Malmö Opera
Nyårsfirande på Malmö Opera

Nyårsfirande på Malmö Opera 2017

Nyårsfirande på Malmö Opera – med Malmö stads nyårsfyrverkeri

Välkommen att fira in det nya året tillsammans med Malmö Operaorkester och solister! I år regisseras föreställningen av husets nya chefsregissör Elisabeth Linton. Den tidigare operachefen Philip Zandén, just nu Tevje i Malmö Operas uppsättning av Spelman på taket, agerar värd för kvällen. Medverkar gör 2017 års Birgit Nilsson-stipendiat Hanna Husahr, aktuell som Greta i familjeföreställningen Hans & Greta. På scen finns också mezzosopranen Emma Lyrén och musikalartisten Emmi Christensson, kanske mest känd som Christine i Phantom of the Opera i London och Stockholm men bekant för Malmöpubliken för rollen som Cosette i Les Misérables.

Matinéföreställningen börjar kl 14. Kvällens nyårsgala börjar kl 21.

Nyårsgalan börjar kl 21, men redan kl 14 ger vi en matinéföreställning för de som föredrar att fira in det nya året på annan plats.

För åttonde året i rad förlägger även Malmö Stad sitt nyårsfirande till operan. Ljusexperterna i Visual Relief gör en fantastisk ljusshow på fasaden och Miriam Aïda räknar in tolvslaget från Malmö Operas pampiga balkong tillsammans med en hemlig gäst. Därefter tar stadens storslagna fyrverkeri vid.

Efter tolvslaget dansar vi in det nya året till Roger Berg Big Band & Roger’s Sisters i foajén.

Välkomna till Malmö Opera på nyårsafton!

 

Du kan läsa mer om nyårsgalan på Malmö Opera´s hemsida eller Malmö stads hemsida

 

 

 

 

Related posts

Kommentera