Opera Vision opera tillgänglig vid datorn

Salongsbild Kungliga Operan i Stockholm

Opera Vision opera tillgänglig vid datorn

Numera finns det många olika sätt att ta del av operaupplevelser. Det bästa och mest självklara valet är ett besök i ett operahus, men alla har inte möjlighet att komma till ett operahus.

Många tar del av opera genom att ratta in på P 2 Opera, som sänder opera varje lördag. Ibland kan man uppleva ett operabesök via SVT-Play och här finns en uppenbar fördel att de flesta föreställningarna ligger kvar upp till en månad efter att de sändes första tillfället. Det ger möjlighet att njuta av föreställningen flera gånger!

Iland kan du få uppleva föreställningar direkt från ett operahus till exempel Bayerische Staatsoper i München, men också från Bergen Nasjionale Opera i Bergen som 16 mars ger Richard Wagners Den flygande holländaren.

Dagen efter alltså den 17 mars kan du uppleva Giuseppe Verdis Aida direkt från Kungliga Operan i Stockholm. Föreställninge börjar kl 15.

Aida kan du också uppleva på en av sextiofem anslutna biografer till Folkets Hus och Parkers digitala biografkedja.

Om du inte har möjlighet att ta dig till din biograf eller om din biograf inte visar Aida kan du istället ta chansen att uppleva föreställningen på Opera Vision på din dator. Aida ges kl 15 den 17 mars.

Läs mer

Länk till Opera Vision och Aida här

 

 

Related posts