Operalogg dags att sluta blogga 2022?

Operalogg dags att sluta blogga 2021?

Operalogg dags att sluta blogga 2022:Förmodigen kommer säsongen i gång i höst, men det är fortfarande oklart hur många besökare som kommer att få plats i salongerna.Operans chef har deklarerat att Operan kommer att spela för publik även omman bara får ta in 50 personer

Operalogg dags att sluta blogga 2022?

16 månader

Nu har det snart gått 16 månader  utan ett enda operabesök och det har inte blivit  särskilt många upplevelser att skriva om.

Streamade föreställningar

Visserligen har jag sett ett flertal streamade  föreställningar, men om sanningen skall fram känner jag mig inte särskilt inspirerad eller motiverad att skriva om streamade föreställningar.

Resa runt

Det har gett mig ett stort nöje att resa runt i Sverige och Danmark och få uppleva möjligheten av kända och okända verk och lyssna till utmärkta sångare, både helt nya förmågor, men också etablerade och kända sångare.

Pandemi

Det är ju tyvärr ingenting som är aktuellt eller möjligt under gällande pandemi. Dessutom har möjligheten att få pressbiljetter i princip helt upphört men jag hoppas ju precis som alla andra att det blir möjligt småningom, men kanske inte förrän nästa år dvs 2022.

Annonsintäkter

Tidigare har jag kunnat räkna med  att sälja annonser men dessa har mer eller mindre nästan upphört och det är svårt att sälja annonser på Operalogg med undantag för en handfull varje sommar. De två senaste åren har det inte varit möjligt att sälja annonser av lätt förklarliga skäl.

Adsense

I maj i år slutade jag helt med Adsense-annonser och jag hoppas att kunna slippa dessa helt även i framtiden, men det går ju inte att förneka att annonsintäkterna har finansierat mina operaresor och ge ett visst bidrag till fasta kostnader för webbhotell mm

Annonsera på Operalogg

Om intresse finns för att annonsera finns det möjlighet  att själv bestämma vad man önskar betala för annonsen. I alla fall under en övergångstid.

Gilla

Om du gillar vad jag skriver kan du stödja mig dels genom att klicka på Gilla-knappen på Facebook dels använda Swish och Swisha valfritt belopp till 070 – 391 88 53.  Om du till exempel är operasångare eller annan kreatör  finns  det möjlighet att lägga upp en egen artistannons. Om det  finns en text på Operalogg kan du välja att använda den eller så väljer du en egen text. Tänk på att skicka med en  bild som du själv väljer.

Pris

Pris blir vi överens om efter mejlkontakt till [email protected]

Uppdatera och förbättra Operalogg

Under tiden eller fram till dess vardagen återgår till det normala lägger jag ner min energi på att uppdatera och förbättra Operalogg genom att tillexempel byta bilder och anpassa enligt senaste SEO-tips från RankMath.

Din hjälp

Nu skulle jag uppskatta om du vill ta dig tid och skriva och berätta vad  som är bra och vad som kan bli bättre med Operalogg.

Skicka tips och idéer  till till min e-post: [email protected],  eller skriv direkt på Operalogg på Facebook.

Välkommen med dina synpunkter!

Läs mer

Operalogg