Pernille Bruun Det Kongelige Operakör

Pernille Bruun medlem Det Kongelige Operakör - sopran

Pernille Bruun Det Kongelige Operakör

sopran

Hun er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Fra 1986–91 var Pernille Bruun medlem af Vokalgruppen Ars Nova og fra 1991–2000 medlem af Radiokoret. Siden 2000 har hun været medlem af Det Kongelige Operakor.

Ved Fredensborg Sommerteater har Pernille Bruun  sunget Pamina i Tryllefløjten, titelpartiet i S. Hvidtfelts Den lille Havfrue, Morgana i Händels Alcina, alle på Den Fynske Opera, Sophie i Udo Zimmermanns Weisse Rose på Den 2. Opera, København og senest  Nedda i Bajadser på Opera i Provinsen.

På Det Kgl. Teater har Pernille Bruun bl.a. sunget, Grevinde Ceprano i Verdis Rigoletto og Cho-Cho San i John Frandsens I-K-O-N.

Desuden har Pernille Bruun medvirket ved et betydeligt antal koncerter overalt i landet i såvel oratorie- som i koncertrepertoiret, bl.a. som solist med de fleste af de danske landsdelsorkestre.

Pernille Bruun, der udgør den ene tredjedel af den populære gruppe, ”De 3 Kongelige Sopraner”, blev i 2000 hædret med Dansk Korforbunds nystiftede hæderspris – PROKOSA – og i 2002 modtog hun Musikanmelderringens Kunstnerpris.

Läs mer

Opera i Provinsen

Läs mer om Den Kongelige Operakör i Köpenhamn

Hemsida

Sammanställt av Mogens H Andersson

Related posts

Kommentera