Sommaropera på gång

Sommaropera på gång

först ut är Vattnäs Konsertlada och Läckö Slottsopera

I kväll packas resväskan för sommarens andra operaresa! Det sker med en förhoppning att det skall gå bättre än sommarens första operaresa gjorde.

Tre timmar före föreställningen skulle börja fick jag ett SMS att föreställningen var inställd på grund av sjukdom!

Det är sådant som händer och det är naturligtvis mest synd om den drabbade som blev sjuk, men det är inte heller särskilt lustigt för mig heller som drabbades av en kostnad på motsvarande ettusen kronor bara för SJ – biljetter. Dessutom blev det ingen operaupplevelse, som jag hade sett framemot.

I morgon bär det av till Mora och med tre tågbyte längs vägen, men i grunden är jag optimist och hoppas på att allt skall gå enligt planerna, trots att det är två olika tågbolag som skall transportera mig till målet! Byte i Linköping och Sala.

Efter besöket i Vattnäs Konsertlada och andra föreställningen av Norrmalmstorgsdramat – att dö på sin post blir det att fara vidare till Lidköping för den svenska premiären på Vampyren!

I går fick jag besked om att den planerade förbindelsen mellan Herrljunga – Lidköping är inställd!Det skall dock vara möjligt för mig att komma till Lidköping med buss via Skövde. Det innebär dock att jag knappast hinner med sista bussen till Läckö slott!

Förhoppningsvis skall det denna gång lyckas för mig att beställa transport ut till Läckö via Närtrafiken, men självklart känns det lite nervöst och oroligt!

Om alla håller tummarna så går det säkert vägen!

Related posts