Tivoli Festival – Velkommen till Sommerklassisk 2019

Så der alle koncerter i 2019 offentliggjort. Vi håber, du vil læse programmet igennem og glæder os til at byde dig velkommen til sommerens store koncertoplevelser!

Igen i 2019 præsenterer vi fem stærke abonnementsserier:

Store stemmer
Internationale orkestre
Tivoli Copenhagen Phil
Internationale pianister
Trio con Brio I centrum

Festivalen finder sted fra maj til september, og programmet är offentliggjort nu.

.Festivalen har hjemsted i Tivolis Koncertsal, der har plads til omkring 1800 publikummer. Det musikalske hjerte i festivalen er Tivolis Symfoniorkester, der har rødder helt tilbage til Tivolis grundlæggelse i 1843. Om vinteren ændrer orkestret navn til Copenhagen Phil, hele Sjællands symfoniorkester. Tivoli Festivals program er tilrettelagt i krydsfeltet mellem etablerede verdensstjerner og dem, der måske bliver morgendagens. Programmet byder på både orkesterkoncerter med og uden solist, kammerkoncerter og solokoncerter.  I 2011 fik det danske musiklivs nederste vækstlag en ny, vigtig platform med koncertserien CON AMORE i Tivoli; en koncertserie under Tivoli Festival, hvor unge, spirende talenter og landets bedste amatørensembler spiller og synger fra hjerte til hjerte i en af Danmarks førerende koncertsale.

Koncerter med og uden billet

Størsteparten af koncerterne er gratis for Tivolis årskortholdere, der således har fri entré til både Tivoli og en lang række koncerter i Tivolis Koncertsal hen over sommeren. Gæster uden årskort er dog meget velkomne til “årskortkoncerterne” – de betaler blot 50 kr. ved indgangen til koncertsalen (foruden almindelig entré til Tivoli). Det er ikke muligt at forudbestille pladser til årskortkoncerterne, og mange gæster vælger derfor at komme i god tid. Til festivalens øvrige koncerter skal der købes billet – uanset om man er har årskort eller ej – enten her på Tivoli Festivals hjemmeside, på billetlugen.dk eller ved at besøge Tivolis Billetcenter, Vesterbrogade 3 (tlf. 33 15 10 12). Tivolis årskortholdere får 15 % rabat ved køb i Tivolis Billetcenter. Billetprisen inkluderer entré til Tivoli, og mange vælger derfor at gøre lidt ekstra ud af deres koncertaften ved at nyde en slentretur i Tivoli og måske besøge en af Havens mange cafeer og restauranter før eller efter koncerten. I Tivolis Koncertsal er der desuden en bar, hvor man kan købe forfriskninger i forbindelse med koncerterne. Det er også muligt at købe Tivoli Festivals programbog (60 kr.) med fyldig information om festivalens koncerter, medvirkende, programnoter, artikler mv. Det meste af informationen er desuden tilgængelig her på hjemmesiden.

Sådan finder du Tivolis Koncertsal

Vejen til Tivolis Koncertsal går via en af Tivolis to indgange, Hovedbanegården og Vesterbrogade 3. Herfra venter en lille gåtur gennem Haven, forbi blomster, lys og springvand. Tivolis Koncertsal ligger i hjertet af Tivoli og vender ansigtet mod Plænen og ryggen mod Tietgensgade.