Den flyvende hollender – Fredriksten 15-6

Øvingene er i gang. Det terpes, øves, sminkes og prøves før premieren av Wagners ”Den flyvende hollender” på Norges største og mest spektakulære utendørs operascene. Under en mørk kveldshimmel og i unike omgivelser på Fredriksten festning får du en forestilling du sent vil glemme.

Den flyvende hollender – Fredriksten 15-6

Premieren nærmer seg.Både for skuespillere, scenografer og alle involverte er innspurten helt spesiell. Alle detaljer må sitte, både på og bak scenen. Årets forestilling vil by på storslått scenografi, innlevende sang og sannsynligvis få et og annet nakkehår til å reise seg.

Store solister.
Imponerende kor. Mektig orkester.

Fantastiske solister vil støttes av et operakor på hele 46 sangere fra Gøteborgs Operaen.

Det Norske Blåseensemble og Wermland Operas orkester slår sammen kreftene og sørger for at musikken formelig vil bølge ut over den storslåtte scenografien.

Bli kjent med solistene og de involverte her

 

En ekte klassiker

Den dramatiske historien er basert på sagnet om spøkelsesskipet med samme navn.

En kaptein og mannskapet hans er tvunget til å seile de syv hav til evig tid. Bare én gang hvert syvende år kan han gå i land. Vil han finne en kvinne som med sin kjærlighet kan bryte forbannelsen?

Les handlingen her

Drama i alle bauger og kanter

Dette blir en eventyrlig opplevelse – også for deg som ikke har vært på opera før. Mange billetter er solgt, du gjør lurt i å sikre deg dine i dag.

Billetter til forestillingen:

Onsdag 15. juni kl. 22.30 KLIKK HER

Fredag 17. juni kl. 22.30 KLIKK HER

Lørdag 18. juni kl. 22.30 KLIKK HER

Operabuss

Buss tur/retur Moss, Fredrikstad eller Sarpsborg KLIKK HER

Mer fra innsiden

Premieren er 15. juni. Her er et lite bilde-bonanza fra øvingene. Gled deg til å se forestillingen, vi gleder oss til å se deg blant publikum.

Kjøp billetter nå

VERDT Å VITE

Er du blant de mange som skal på utendørsopera på Fredriksten festning? Her har samlet litt praktisk info som vi anbefaler deg å lese.

Les mer her

LÄS MER