Operalogg börjar blogga igen

Mogens h Andersson, Operalogg Mogens H Andersson på GöteborgsOperan

Tyvärr var jag nödsakad att sluta blogga och det finns flera skäl till detta, men jag vill helst slippa att fördjupa mig i dessa olika skäl.

Operalogg börjar blogga igen

Det finns alltså olika skäl till mitt beslut och pandemin och hälsoskäl är viktiga faktorer och jag är ju inte en ung man längre, men att bara skriva om kommande föreställningar utan att ha möjlighet att kunna skriva om mina egna upplevelser känns inte bra.

Jag har ju har varit van att kunna resa Sverige runt och skriva om mina upplevelser från operans underbara värld inte minst sommartid. Det har blivit mer än 1 000 inlägg om mina upplevelser, och nu är det tid att börja blogga igen, även om jag kommer att börja långsamt.

Under tiden som Operalogg har legat nere har jag fått byta ut alla bilder som jag inte har haft rätt att använda. Det är en uppgift som det har tagit lång tid att få ordning på och det kommer att ta lång tid att byta ut c:a 1400 bilder,men nu är projektet påbörjat

Samtidigt vill jag gärna tacka alla mina läsare och särskilt de som samtidigt har gillat och följt mig på Facebook under  de senaste månaderna som Operalogg har legat nere.