Winnie Merete Barrett dansk sopran

Winnie Merete Barrett dansk sopran

Winnie Merete Barrett er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og har endvidere modtaget undervisning hos blandt andet Laura Sarti i London, Werner Hollweg i Freiburg, Judith Beckmann i Hamburg og Anna Reynolds.

Winnie Merete Barrett dansk sopran

Synger i sæson 08/09 på Den Jyske Opera

Baronesse i Jeppe på Bjerget

Tidligere engagementer på Den Jyske Opera

Førstedamen i Tryllefløjten (97/98)
Sopranpartiet i The Four Note Opera (97/98)

Andre engagementer m.m.

Winnie Merete Barrett har sunget en lang række partier og koncerter i ind- og udland. Hun har blandt andet kunne opleves som Mimi i La Boheme, Grevinden i Figaros Bryllup, Alice Ford i Falstaff, Rosalinde iFlagermusen, Fiorgiligi i Cosi fan Tutte, Michaela i Carmen og Helmwige i Valkyrien.

Hun har optrådt som solist med DR Symfoniorkester, Ålborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og Tonica Symfoniorkester fra Helsingborg, og har optrådt som solist i blandt andet Brasilien, Argentina, Norge, Sverige, Rusland og Kina.

Winnie Merete Barrett er herudover aktiv som solist på landsdækkende koncerturnéer med pianisten Charlotte Thaning og som solist sammen med sin mand entertaineren Sigurd Barrett

Winnie Merete Barrett har sunget 26 solistpartier. Hun har en lang række operaroller bag sig på bl.a. Den Jyske Opera og Den Ny Opera, og hun har optrådt som solist med bl.a. Ålborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og Tonica Symfoniorkster fra Helsingborg.

Endvidere har hun optrådt som solist i udlandet, bl.a. Brasilien, Argentina, Norge, Sverige, Rusland og Kina.

Hun er aktiv både som solist i operaer, på landsdækkende koncerturnéer med pianisten Charlotte Thaning og som solist sammen med sin mand, entertaineren Sigurd Barrett.

Winnie Merete Barrett har høstet mange anmelderroser og har en stor repertoiremæssig spændvidde.

Upplevda föreställningar

Opera Roll Operahus Datum
Trollflöjten I:a damen Den Kongelige Opera DKT 12.92003

läs mer

Operalogg