Sofie Elkjaer Jensen – sopran

Sofie Elkjaer Jensen – sopran

Sofie om opera:

Her kan du følge med i mine koncerter, forestillinger og andre projekter.Jeg elsker opera! Og jeg tror at grunden er, at det kombinerer mine to lidenskaber; musik og drama.
Heldigvis får man som freelancesanger lov til at lave et hav af ting, så følg også med, når min duo for sopran og fløjte, in Duo  laver koncerter, når jeg synger Susanna med operakompagniet Nontardar, er solist i Messias med Ålborg Symfoniorkester, samt en masse koncerter med landets symfoniorkestre.
Fordi opera -og musik i det hele taget- er så fantastisk, er det vigtig for mig at sprede glæden ved det til så mange som muligt.

Opera er mange ting, musik er mange ting, og rammerne bestemmer vi selv.

Jeg elsker at stå på Operaens store scene med et symfoniorkester foran mig og hele operakoret bag mig, men jeg elsker også at stå i et lille bitte rum med inDuo og lave nyskrevet musik og gå på opdagelse.

Jeg elsker børneoperaen og vil aldrig slippe det vigtige arbejde, det er at formidle musik til børn -vores nye generation af publikummer.

Jeg elsker liederne, de danske sange, kirkemusikken og cross over-projekter med rock- og popbands, som f.eks A Kid Herafter på Roskilde Festivalen og Skanderborg festivalen.

Sofie Elkjaer Jensen var 2014- års Folmer Jensen stipendiat och vinnare av Ålborg Operapris 2014. Solist på Den Kongelige Opera fr o m säsongen 2016-17

Upplevda föreställningar

Opera Roll Operahus Datum
Trollflöjten Papagena Den Kongelige Opera i Köpenhamn 12.9.2010
Powder Her Face Den Kongelige Opera i Köpenhamn/Takkelloftet 22.3.2016

Läs mer

Copenhagen Opera Festival 2014

InDuo

Nontardar

Musikens Hus – Ålborg Operapris 2014

Tivoli Koncertsal – 2015

Sofie Elkjaer Jensen´s hemsida

Sammanställt av Mogens H Andersson

Related posts

Kommentera